снимка pixabayДелта варианта на К19 се разпространява с мнотго бърза скорост

...
снимка pixabayДелта варианта на К19 се разпространява с мнотго бърза скорост
Коментари Харесай

Огромна част от новозаразените в Лисабон са от новия вариант

снимка pixabay

Делта разновидността на К19 се популяризира с мнотго бърза скорост в Лисабон и покрайнините. Според здравните управляващи над 70 % от новозаразените са точно с този вид на заболяването. След отварянето през май, преди два дни в Португалия още веднъж бяха въведени ограничаващи ограничения. 

В Испания обаче от през днешния ден носенето на маски навън не е наложително, година след въвеждане на мярката, съобщи БНР.

Решението беше взето макар известията за огромно огнище на ковид в столицата Мадрид, където към 2000 души бяха сложени под карантина.

И нидерландците към този момент могат да излизат без маски на открито, а на заведенията беше позволено да излъчват мачовете от европейското състезание по футбол, стига клиентите да съблюдават отдалеченост.

Швейцария също анулира множеството ограничения против Covid-19 откакто здравният министър на страната разгласи, че имунизациите на " Пфайзер " и " Модерна " обезпечават задоволителна отбрана против Делта разновидността.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР